Voor je verjaardag

Kom je kinderfeestje gezellig bij ons vieren! Dit is heel het jaar door mogelijk!

Hoe gaat dat, zo’n feestje bij de Speeldernis? Wanneer je aan bent gekomen wordt je ontvangen door een van onze medewerkers. Hij/zij brengt jullie naar een picknicktafel waar onder het genot van een glaasje limonade naar de planning kan worden geluisterd. Hierna worden jullie begeleid naar het verjaardagsbos waar jullie met zijn allen een hut kunnen bouwen, echt teamwork! Als iedereen is uitgeraasd bij het verjaardagsbos worden de kinderen opgehaald en naar het kampvuur gebracht. Bij het kampvuur wordt popcorn gepoft of marshmallows geroosterd. De jarige Job/Jet krijgt een vrolijke envelop met verrekijkertje, een zoekkaart, onze nieuwe doe-plaat en een vrijkaartje. Bij de kiosk kan een ijsje opgehaald worden voor iedereen van het feestje. Na het programma kan iedereen nog de tot sluiting blijven om te spelen in de tuin!

Kinderfeestjes zijn mogelijk zaterdagmiddag en zondagmiddag om 11:00, 12:00, 13:00 of 14:00 en op woensdagmiddag om 13:00, 14:00 of 15:00.  Kinderfeestjes kunnen bij regen ook deels gebruikmaken van de binnen zaal en het kampvuur zal bij regen in de gezellige tipitent plaatsvinden. Is het weer echt heel slecht dan kan er ook een binnen activiteit gedaan worden i.p.v. hutten bouwen.

Hieronder kunt u reserveren voor uw kinderfeestje! 

Belangrijk: bij veelgestelde vragen kunt u lezen over annuleringsvoorwaarden, kosten en andere belangrijke weetjes!

Als u voor minder dan een week van tevoren een feestje wilt boeken: neem dan eerst telefonisch contact met ons op a.u.b. om te vragen of dit mogelijk is: 010 415 85 83 ( Als u dit niet doet, bestaat helaas de kans dat we niet op u hebben gerekend wanneer u aankomt en een feestje niet mogelijk is) .

N.B. 27 mei is het Toffler festival, daar kan u geluidsoverlast door ervaren. Als u dit geen bezwaar vindt, boek gerust een feestjes op die dag!

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden