Bedrijfsuitjes

Vindt u de Speeldernis ook zo’n geweldige plek voor kinderen in de stad en wilt u een actieve bijdrage leveren aan de speelnatuur van Rotterdam? Steek dan met uw hele bedrijf, afdeling of instelling de handen uit de mouwen voor het goede doel. Elk seizoen zijn er weer tal van klussen die om uw aandacht vragen. Natuurlijk bepaalt u zelf hoeveel u kunt en wilt doen. Wij kunnen in overleg voor een heerlijke natuurlijke lunch of een feestelijke barbecue zorgen. Aan het eind van zo’n dag keert iedereen gegarandeerd fris en voldaan huiswaarts. Onderstaande bedrijven en instellingen gingen u al voor, zoals:

De Rabobank.

Het personeel van de Rabobank heeft een hoop werk verzet door hout te sjouwen en te zagen, brandnetels te trekken en soep te maken voor de kinderen in de Speeldernis. Voor de soep hebben ze allerlei eetbare spullen in de tuin gezocht en op het kampvuur gekookt.

 

Afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid Gemeente Rotterdam.

In het voorjaar heeft een grote groep medewerkers meegeholpen om de speeltuin seizoensklaar te maken. Er is onder andere een muurtje gerepareerd en er zijn fruitstruiken geplant.

 

Personeel Emmausschool.

Een deel van het personeel heeft een workshop mozaiken gevolgd in onze binnenruimte, terwijl een ander deel heeft meegeholpen met het herstellen van waterlopen en het aanvullen van onze eilandjes.

Meer informatie: Stuur een mail naar info@speeldernis.nl.

Vlinder illustratie

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden