Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over verjaardagen

Wanneer ben je welkom?

Elke woensdag, zaterdag en zondag om 11:00, 12:00, 13:00 en 14:00 is het mogelijk je verjaardag bij de Speeldernis te vieren. Vergeet niet vooraf te reserveren.

Het feestje inclusief activiteiten duurt maximaal 2 uur, daarna is het mogelijk om vrij te spelen tot sluitingstijd.

In de zomervakantie is het gezien de drukte niet mogelijk om je verjaardag bij de Speeldernis te vieren.

Kosten:
  • Een feestje kost € 120,- en is inclusief toegang tot ons park, eten en drinken. Ook krijgt de jarige een goodiebag; een vrolijk papieren tasje met doe-kaart, een verrekijkertje, twee toegangskaartjes en een zoekkaart.
  • De entree is bij de prijs inbegrepen voor maximaal 12 kinderen per feestje.
  • De eerste twee begeleiders zijn gratis. Extra volwassenen betalen €3,- per persoon. Iedere volwassene krijgt een gratis kopje thee of koffie bij onze kiosk.

 

Annuleren:

Wij plannen speciaal voor ieder feestje personeel in. Daarom is het belangrijk tijdig te annuleren. Annuleren kan tot uiterlijk een week voor de gereserveerde datum. Heb je bijvoorbeeld een feestje geboekt op een een woensdag dan kun je tot uiterlijk dinsdag de week daarvoor een annulering aan ons doorgeven.

Als u een week voor de gereserveerde datum annuleert, krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Hierna is restitutie niet mogelijk. De annuleringsbutton vindt u in de bevestigingsmail.

Eten & drinken:

U heeft voor bij het kampvuur de keuze tussen marshmallows roosteren of popcorn poffen. U kunt op een voor u geschikt moment een ijsje (of chips) voor iedereen ophalen bij de kiosk. Ook verzorgen wij een kan limonade.

Liever biologisch? Dat kan! Kies dan voor ons biologisch diksap en biologische waterijsjes. Hiervoor wordt geen meerprijs gerekend. Selecteer deze optie in het keuzemenu onder het kopje ‘Drinken’.

In het winterseizoen is het mogelijk in plaats van een ijsje voor een zakje chips te kiezen.

Regen en storm:

Ook bij  slecht weer en regen gaat een feestje bij ons gewoon door. Bij regen maken we het kampvuur in de tipi van De Speeldernis. Ook stellen wij onze ruime binnenzaal beschikbaar om je zelf meegebrachte taart te kunnen eten.  In overleg kan ook het hutten bouwen worden vervangen door een binnenprogramma. Bij storm (windvlagen gelijk of meer dan 80 km/u) gaan wij dicht. Hierbij kan telefonisch overleg plaatsvinden over het verzetten of annuleren van het feestje.

Kan ik eerder komen dan de gereserveerde tijd?

Het feestje start met hutten bouwen op de afgesproken tijd. Wel is het mogelijk om eerder te komen om bijv. cadeautjes uit te pakken, taart te eten of te lunchen. In de kiosk verkopen we ook tosti’s! Geef het tijdig aan ons door als u eerder wilt komen en zorg dat de groep bij elkaar is op de gereserveerde tijd.

Hou wel rekening met onze openingstijden. Omdat er pas begeleiding op de tuin is als we open zijn kunt u niet eerder naar binnen dan de actuele openingstijd.

Kan ik een feestje vieren als mijn voorkeursdatum niet meer beschikbaar is?

Als er geen plaats meer is op de gekozen datum is het ook mogelijk om zelf je feestje te organiseren in De Speeldernis.

Voor dit feestje kun je geen plek reserveren. Het is dan misschien wel leuk om een plek te reserveren voor het kampvuur (per telefoon).

Hou zonder reservering voor een feestje of kampvuur rekening met de VOL=VOL regeling op drukke dagen rond de start van de zomervakantie. Alhoewel dit zeer incidenteel voorkomt. Als u er bent zodra de speeltuin opengaat heeft u de grootste kans op een eigen picknicktafel. Reserveren voor een tafel is niet mogelijk.

Vlinder illustratie

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden