Management assistent stagevacature (vervuld)

Nieuws

Volg je de opleiding management assistent en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats voor een langere periode? Solliciteer dan nu! klik voor de vacature op dit bericht.

Wat ga je doen?
Je komt bij ons werken op het kantoor van Natuurspeeltuin de Speeldernis en je gaat je bezighouden met diverse taken rondom klantcontact, planning, administratie, promotie en het ondersteunen van: de directeur, de coördinator en de boekhouder bij een heel breed scala aan werkzaamheden.

We zijn een kleine organisatie met een groot team jongeren, en vrijwilligers. We hebben diverse activiteiten, projecten en netwerkpartners wat de Speeldernis een uitdagende en leerzame stageplaats maakt.
Onze missie is om meer kinderen uit de stenige wijken op speelse wijze laten leren en ontdekken in de natuur.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
Iemand met een proactieve werkhouding die georganiseerd en planmatig werkt en die het leuk vindt om contacten met klanten te onderhouden. Daarom is het fijn als je sterk bent in mondelinge en schriftelijke communicatie.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
We investeren als team in een inwerkproces waarin je veel kennis en ervaring opdoet en je als stagiair(e) steeds meer zelfstandige taken en verantwoordelijkheden krijgt. Je ontvangt daarnaast ook een stagevergoeding.

Studenten kunnen voor sollicitaties per mail, app of telefonisch contact opnemen met carolien@speeldernis.nl of 0618053006. Solliciteren d.m.v. een filmpje waarin je jezelf presenteert mag ook.

 

Vlinder illustratie

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden