De Speeldernisclub +

De Speeldernis heeft in samenwerking met SportMEE  en het Jeugdfonds Sport en Cultuur de pilot ‘De Speeldernisclub+’ opgezet. Deze club is voor kinderen met een lage sociaal-economische status en/of met een beperking in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Deze pilot is eind mei 2021 gestart en werd één keer per week, anderhalf uur gehouden over een periode van 6 weken. Omdat het een groot succes was, is de Club door gegaan. De kinderen krijgen iedere week een ander natuurthema met bijbehorende opdrachten onder begeleiding van twee medewerkers van de Speeldernis.

 

Vanaf de start van de Lente gaat ook de Speeldernisclub van start! Om de week op zondagmiddag van 15:00 en 16:30 uur gaan we leuke Lente activiteiten ondernemen: zoals jonge dieren en bloemen spotten, hutten bouwen, vogelnesten maken, wat bij het kampvuur roosteren en zaadbommetjes maken en afschieten voor de bijen. 

De eerste Club middag is op zondag 27 maart, daarna geldt de aanbieding nog op 24 april, 8 mei, 22 mei  (10 april is het Lentefeest in de Speeldernis vandaar dat we die overslaan)

Geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Aanmelden via info@speeldernis.nl
Speciaal: voor de Rotterdam pas betaal je geen 10 euro per Club middag maar slechts 5!

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden