Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen Open kampvuur

Wanneer ben je welkom?
Elke vrijdagmiddag om 14:00, 15:00 of 16:00 en elke zaterdagmiddag om 16:00 kunt u meedoen met het open kampvuur. Vergeet niet vooraf te reserveren. In de zomervakantie is er geen open kampvuur.

Kosten:
Open kampvuur kost €2,50 per persoon en is exclusief toegangsbewijs. Het open kampvuur is onder begeleiding en je kunt kiezen uit popcorn of marshmallows.

Annuleren:
Wij plannen speciaal voor ieder open kampvuur personeel in. Daarom is het belangrijk tijdig te annuleren. Annuleren kan tot uiterlijk een week voor de gereserveerde datum. Heb je bijvoorbeeld een kampvuur geboekt op een een woensdag dan kun je tot uiterlijk dinsdag de week daarvoor een annulering aan ons doorgeven. Als u een week voor de gereserveerde datum annuleert, krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Hierna is restitutie niet mogelijk. De annuleringsbutton vindt u in de bevestigingsmail.

Regen en storm:
Bij regen zal het kampvuur in onze tipi plaatsvinden. Bij hevige storm (wind die harder waait dan 80 km/u) of onweer zal de Speeldernis omwille van de veiligheid gesloten worden. U krijgt dan uw geld terug.

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden