Activiteit

Ons speelpark is een geweldige plek voor schoolreisjes. Op schooldagen kunnen de kinderen lekker vrij spelen en picknicken. Alle faciliteiten zijn toegankelijk en wanneer u dat wenst zetten wij koffie, thee en limonade voor u klaar.

De Speeldernis daagt kinderen uit om zélf te onderzoeken en zélf te doen in een betekenisvolle, inspirerende omgeving. Spelen in en met de natuur integreert de motorische, zintuigelijke, sociale en cognitieve intelligentie van kinderen.

Het is mogelijk om een schoolreis extra waardevol te maken standaard kun je kiezen uit de volgende aanvullende mogelijkheden:

Schoolreis  met kampvuur
Wij maken voor jullie een kampvuur waarbij u in groepen van 15 kinderen per keer marshmallows of popcorn kunt roosteren onder begeleiding van een Speeldernis medewerker.

Schoolreis  met speurtocht
De speurtochten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies uit een speurtocht over kriebelbeesten, paddenstoelen of vogels in de tuin.

Let op: Een online reservering voor een schoolreisje buiten de normale openingstijden is pas definitief zodra dit per mail of telefonisch is bevestigd door Frederike Riemer, onze contactpersoon voor de schoolreisjes.

Aanvullende belangrijke informatie, prijzen en openingstijden vindt je hier.

 Selecteer de optie: Voor je organisatie om een schoolreis te boeken!

Vlinder illustratie

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden