Tuinconcert met een vleugje theater, drankjes en hapjes!

Nieuws

Buiten de Perken is een afwisselend programma van zo'n 40 minuten voor volwassenen. Want het is de hoogste tijd dat zij ook weer eens van (muziek) spel kunnen genieten! In de tuinconcerten op 25 en 27 juni klinkt zowel bestaande muziek uit diverse stijlen (klassiek, hedendaags, wereldmuziek) als eigen composities, korte columnteksten en improvisaties. Buiten de Perken is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door trio MultiMuse, bestaande uit de muzikanten Caja van der Werff, Martine Sikkenk en Brechtje Roos. Het klankrijke trio brengt aan instrumentarium van alles mee: van stem tot bas-ukelele en van tig blokfluiten tot klinkend tuingereedschap.

Het tuinconcert vindt plaats op 25 juni en 27 juni
om 19.30uur & 21uur.

Voor 25 euro krijgt u:
toegang tot de tuin, het concert, een kampvuur en drankjes en hapjes!

Boek hier

Het concert wordt doorsneden met mijmerend filosofische  associaties over de tuin die luisteraars aanzetten tot reflectie. Want de tuin heeft sinds mensenheugenis allerlei gezichten:  lustoord, bloeiende apotheek, spirituele plek of één en al moord en doodslag als je het op microniveau bekijkt.
Daarbij heeft de tuin het afgelopen jaar er voor veel drukke 21e eeuwers een nieuwe waarde bij gekregen: de eigen veilige haven waarin gevogeld, betegeld, gezoomd, gemediteerd of druk getuinierd wordt. Dát hoor je terug!
Muziekzaadjes planten bij publiek in de hoop dat het blijft  groeien is wat MultiMuse aanjaagt, net als natuur zelf!

Bij het vroege concert kunt u vooraf genieten van een wandeling door de Speeldernis en van een drankje en hapje bij het kampvuur. Bij het late concert kan dit na afloop.

PS De regels van het theater worden toegepast: toehoorders worden opgevangen bij aankomst en krijgen vaste plaatsen. Zij dragen mondkapjes bij entree. Het publiek reserveert van tevoren haar plek en zegt af bij geringste tekenen van corona.

Online kaartverkoop:Boek hier

Mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten

Vlinder illustratie

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden